Aanmeldformulier

Welkom

Welkom bij de DIX vragenlijst. Goed dat je meedoet!

Zoals we al in de mail hebben aangekondigd, vinden we het belangrijk dat je je plezierig voelt in je werk en dat we je met onderstaande vragenlijst een kans bieden om hier bij stil te staan. Het rapport dat je ná het invullen ontvangt, geeft je inzicht in hoe je zelf ´in je werk staat´ en -door de geanonimiseerde rapportage- kan het bestuur ook kijken of bijsturing van beleid nodig is en of er reden is om zich op bepaalde onderwerpen te richten. Veel succes met het invullen en bedankt voor je deelname.

*Hoe houd je het werk voor werknemers aantrekkelijk en hoe blijf je als werknemer aantrekkelijk voor het bedrijf?*

Bedrijfsnaam nodigt je hierbij uit voor de persoonlijke inzetbaarheidsscan. Deze scan geeft inzicht in jouw werk-privébalans, ontwikkeling, gezondheid, betrokkenheid en motivatie en werkvermogen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Je kan het invullen van de vragenlijst op elk moment onderbreken en later hervatten.

Welkom bij de DIX

Welkom bij de DIX, de Duurzame Inzetbaarheidsscan. Door het invullen van deze digitale vragenlijst krijg je inzicht hoe jij scoort op werk-privébalans, ontwikkeling, gezondheid, betrokkenheid en motivatie en werkvermogen. Ook zie je waar jouw ontwikkelpunten liggen. De uitkomsten van deze vragenlijst kun je bespreken met de coach die ook de Vitaliteitscheck afneemt. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt het invullen van de vragenlijst op elk moment onderbreken en later hervatten.

Aanleveren content

Aanleveren producten Excel

Voorbeeld Stockphoto’s